Slagerij

Wij zijn een ambachtelijke slagerij.

Dit is nu eens een keer geen loze kreet. Het bedrijf wordt gedragen door zeer gepassioneerde vakmensen. Wij zoeken onze leveranciers zeer bewust uit. Kwaliteit en smaak staan hier altijd op de eerste plaats.

Maar ook duurzaamheid en diervriendelijkheid zijn voor ons belangrijke thema's. De aard van het product waar wij mee werken vereist gewoon aandacht en respect.
De aandacht die wij aan u en aan onze producten geven maakt het grote verschil met bijvoorbeeld de grootwinkelbedrijven.

Een biefstukje, door ons uitgezocht in eigen streek, gerijpt, bewerkt op maat gesneden (Op de blok een paar keer omgedraaid of er geen zeentje meer opzit) verpakt en met het juiste advies aan u meegegeven, smaakt uiteraard anders dan die biefstuk die in een grote hal met duizenden tegelijk wordt gesneden, verpakt en op transport gezet.

Dit geldt eigenlijk voor al onze producten.

Of het nu gaat om vers vlees, of vleeswaren uit onze eigen worstmakerij, of heerlijke zelfgemaakte salades dan wel soepen. Wij willen alleen werken met eerlijke producten en liefst met eigengemaakte gerechten om kwaliteit te waarborgen.

Onze geheel vernieuwde winkel is ook heel open en transparant en gunt u letterlijk een blik in onze keuken.

De producten die wij in eigen slagerij produceren vormen ook de basis voor de gerechten in onze buffetten of Maal-Tijd afdeling.