Algemene informatie barbecue

Het hele jaar door kunt u bij ons terecht voor de invulling en aankleding van uw barbecue.

Slagerij Guido Veugen is al jaren de barbecuespecialist bij uitstek. Of u nu 2 of meer dan 500 gasten heeft uitgenodigd, u bent bij ons aan het juiste adres. Behalve het beste kwaliteitsvlees en verse salades leveren wij ook indien gewenst een gasbarbecue, borden en bestek, een tentje, bediening, etc. U leest er alles over op deze site. Heeft u vragen of andere wensen, informeer dan geheel vrijblijvend.


Gratis barbecue

Om uw barbecue compleet te maken bieden wij extra mogelijkheden.
Voor grotere groepen (vanaf ca. 10 personen) geven wij bij aankoop van uw vlees, salades en sauzen, gratis een barbecue of grote koekenpan in bruikleen.
Reserveer echter tijdig om teleurstelling te voorkomen.
Alleen het verbruikte gas en eventueel het schoonmaken wordt afgerekend (gas à € 3,00 per kilo en schoonmaken barbecue € 10,00 per stuk).


Barbecue schoonmaken

Voor het schoonmaken van elke barbecue wordt € 10,00 gerekend.

Full service pakket

  • Barbecue en verbruik gas
  • Schoonmaken barbecue
  • Presentatie extra
  • Porseleinen of kunststof borden en bestek
  • Afwasservice
  • Bezorgen en ophalen

Vanaf 10 personen.
Prijs per persoon: € 7,50

Vanaf 20 personen.
Prijs per persoon: € 5,00

Vanaf 30 personen.
Prijs per persoon: € 4,00

Vanaf 50 personen.
Prijs per persoon: € 3,00

Bezorgen/ophalen

Afhalen is gratis, ook op zondag om 11.00 uur.
Voor bezorgen worden kosten berekend van € 12,- per rit.
Buiten een straal van 10 kilometer komt daar nog een km vergoeding bij van € 0,50 per gereden kilometer.
Ook voor het weer ophalen van bijvoorbeeld barbecue en schalen worden deze kosten nogmaals in rekening gebracht.

Presentatie

Presentatie standaard (gratis)

Alle salades en sauzen worden in wegwerp kunststof verpakkingen geleverd.

Presentatie extra (€ 0,75 p.p.)

Alle salades en sauzen worden door ons in kommen en bakken gepresenteerd. U kunt alles zo op tafel zetten.

Vanaf 20 personen.

Presentatie de luxe (€ 1,75 p.p.)

Alle salades e.d. worden als een buffet opgemaakt en gegarneerd. Als u er echt iets speciaals van wilt maken.

Vanaf 20 personen.

Wij adviseren in principe om het vlees vanuit de koelkast of koelbox te verwerken. Wilt u het vlees (of een deel hiervan) toch op schaal opgemaakt hebben, vraag daar dan gerust om.

Borden en bestek

Plastic borden en bestek kunnen worden bijgeleverd.
Per setje krijgt u dan van alles 4 stuks per persoon, inclusief servetten. (€ 0,95 per set van 4).
Kiest u voor porseleinen borden dan krijgt u een setje voor 1 per persoon. Mes en vork zijn dan in een servet gerold. (€ 0,75 per setje)

Afwas service

Het is mogelijk om alle overige door ons geleverde materialen door ons te laten afwassen. Borden en kommen etc. dienen dan wel goed leeggemaakt te worden.
Alles kan dan in de bijgeleverde kratten bij elkaar gezet worden. Of u brengt alles terug of wij halen alles op een afgesproken tijdstip weer op ( zie bezorgen/ophalen).
Afwasservice is € 1,00 p.p. vermeerderd met € 0,50 per setje huurgoed (bv. borden en bestek en kop en schotel etc.)

Tentje

Ter volmaking van het geheel kunt u ook een tentje huren.
Dit zorgt ervoor dat de producten mooi, droog en sfeervol staan opgesteld. Per tent van 3x3 meter (bedoeld om de barbecue en salades etc. onder te presenteren) à € 25,00 per tent.

Bediening

Bediening is in principe alleen mogelijk voor groepen vanaf 30 personen. Informeer naar de mogelijkheden. Tarief is € 29,00 per medewerker per uur.
Reserveer wel tijdig om teleurstelling te voorkomen.


Hoeveelheden

Wij adviseren 3-5 stukjes vlees of vis per persoon. Verder adviseren wij de volgende hoeveelheden.


Medium Large
Koude schotel, pastasalade en aardappelsalade samen 200 gram 300 gram
Overige sla en rauwkostsalades samen 150 gram 250 gram
Sauzen samen 100 gram 100 gram
Fruitsalade 100 gram 150 gram
Stokbrood, ciabatta of Turks brood 1/4 1/3
Olijven en tapas 25 gram 50 gram

Bij de barbecuepakketten, verderop in deze site, is van deze hoeveelheden uitgegaan.


Tips

De barbecuetijd is een tijd van gezelligheid en creatief tafelen. Maar neemt u wel de veiligheid in acht. Om u hierbij te helpen hebben wij enkele tips op een rij gezet.

  • Laat een barbecue nooit onbeheerd achter, zeker niet met kinderen in de buurt.
  • Houdt een emmer zand of aluminiumfolie bij de hand om eventueel open vuur te doven.
  • Een eventuele gasfles uit de volle zon zetten.
  • Houtskoolbarbecue aansteken met aanmaakblokjes. Gebruik in geen geval spiritus.
  • Gooi de restkolen niet dezelfde avond in de afvalcontainer.
  • Pas op voor loshangende kledingstukken.
  • Ga pas bakken als de kolen gloeien. Het vlees dus niet in de vlammen leggen.
  • Laat kip altijd gaar bakken of gebruik voorgegaarde kip. Haal het vlees in kleine porties uit de koeling en leg het niet in de volle zon.
  • Leg het gebakken vlees niet terug op dezelfde schaal als waar het rauwe vlees op gelegen heeft in verband met kruisbesmetting.

Wij wensen u smakelijk eten en veel plezier!